Bestuur

Jan Hermen Post

Voorzitter

Hersteld Hervormde Kerk
In mijn dagelijkse werk sta ik voor de klas en geef ik in het Voortgezet Onderwijs de vakken godsdienst en nederlands. Sinds de oprichting geloof ik in de toegevoegde waarde 3:16. Het jeugdhonk is een prettig en gezellig onderkomen waar iedereen welkom is. Door de enthousiaste en betrokken leiding is het een plek waar je echt gezien wordt en er fijn onderling contact kan zijn. Een honk voor jeugd door jeugd, is ons motto. Dat daarom elk barteam een eigen jongere medewerker heeft, vind ik echt fantastisch. In al die 6 jaren dat we draaien, hebben we het jeugdhonk nog nooit één weekend hoeven te sluiten. Voor mij is dat een bevestiging dat we er werkelijk toe doen. En dat we als bestuur dit alles vanuit 5 verschillende kerken kunnen runnen zie ik als een wonder.

Erna Last

Secretaris

Hervormde gemeente in de Protestantse Kerk Nederland

Wita Last

Penningmeester

Gereformeerde Gemeente
Ik ben Wita Last-ten Klooster. Ik ben 49 en getrouwd met Jacob. Samen hebben wij 5 kinderen, 3 zoons en 2 dochters. Inmiddels uitgebreid met een schoonzoon en een schoondochter. We hebben een eigen bedrijf waar onze oudste zoon intussen ook werkzaam is. Mijn drive voor 3:16 is mee te helpen om een fijne plek te bieden aan onze jeugd. Waar ze op een verantwoorde manier gezellige avonden
kunnen hebben.

Edwin Bouwers

Algemeen bestuurslid

Christelijk Gereformeerde Kerk
Mijn naam is Edwin Bouwers, getrouwd en wij hebben 3 kinderen. Wij wonen in Genemuiden. Sinds de oprichting van het Jeugdhonk ben ik vrijwilliger geweest. Ik vind het fantastisch dat Genemuiden dit Jeugdhonk heeft. Wij mogen daar trots op zijn. Een verantwoorde plek voor de jeugd.

Anneke Bos

Algemeen bestuurslid

Gereformeerde Kerk

Want zo lief heeft God de wereld gehad, dat Hij Zijn eniggeboren Zoon gegeven heeft, opdat ieder die in Hem gelooft, niet verloren gaat, maar eeuwig leven heeft.

Johannes 3:16