BBQ

Heb jij hart voor jongeren? Dan zoeken we jou! Kom naar de open inloop van Jeugdhonk 3:16 op 8 juli a.s.!

Inmiddels bestaat Jeugdhonk 3:16 alweer 7 jaar. Met het doel om een verantwoord alternatief te bieden is het jeugdhonk destijds gestart. Inmiddels is het uitgegroeid tot een geliefde ontmoetingsplek voor alle jongeren uit Genemuiden e.o. vanaf 12 jaar. In het jeugdhonk is een mooie bar te vinden, met een ruimte zithoek en leuke games. Het is de perfecte plek om nieuwe contacten te krijgen, maar ook om vrienden af te spreken.

Op dit moment is het jeugdhonk alleen op vrijdagavond open. We merken echter dat er vanuit de jongeren behoefte is aan meer. Daarom willen na de zomervakantie weer op vrijdag- en zaterdagavond open.

Het jeugdhonk draait op vrijwilligers. Om het gehele weekend open te kunnen, zijn we dringend op zoek naar nieuwe, enthousiaste vrijwilligers. Vrijwilligers ‘draaien’ ongeveer zes keer per jaar een dienst in het honk. Daarbij zijn er verschillende taken: contact met jongeren, achter de bar staan, snacks bakken en af en toe een buitenronde maken. Ook wordt er een aantal keren per jaar een grotere activiteit georganiseerd. Minimumleeftijd is 23 jaar, een bovengrens is er daarbij zeker niet.

Heb jij hart voor de jeugd? Vind je het leuk om met jongeren in de leeftijd van 12 tot ongeveer 16 jaar in contact te komen? Potje poolbiljarten, of gewoon gezellig kletsen aan de tafel? Meld je dan aan als vrijwilliger. Zonder vrijwilligers, geen jeugdhonk!

Om een indruk te krijgen van het jeugdhonk nodigen we u/jou van harte uit op onze open avond op vrijdagavond 8 juli a.s.

Vanaf 19.00 uur staat de BBQ aan, en bent u/jij welkom voor een hapje/drankje en een rondleiding. Halverwege de avond organiseren we een BINGO met daarbij spectaculaire prijzen. Zorg dus dat je erbij bent!

Plaats een reactie

Want zo lief heeft God de wereld gehad, dat Hij Zijn eniggeboren Zoon gegeven heeft, opdat ieder die in Hem gelooft, niet verloren gaat, maar eeuwig leven heeft.

Johannes 3:16