Ongeveer de helft van alle medewerkers van 3:16 heeft vorige week het officiële IVA-certificaat ontvangen.  IVA staat voor Instructie Verantwoord Alcoholschenken. YCMA Jeugdwerk uit Zwolle verzorgde de training. 

“Als jeugdhonk wilden we al langer, naast de verplichte Verklaring Sociale Hygiëne die we al hebben, ook beschikken over IVA gekwalificeerde barmedewerkers” aldus Jan Hermen Post, voorzitter van het bestuur.  “We zijn onnoemelijk  trots op onze 50 medewerkers  die elke vrijdag- of zaterdagavond  klaar staan om in een verantwoorde setting er samen met de jongeren een mooie avond van te maken.”

Jeugdhonk 3:16 is een gezellig ingericht honk, met een mooie bar, ruime zithoek en leuke games. Jongeren kunnen er samen een potje air hockey spelen, tafelvoetballen of samen gamen op de Xbox. Andere jongeren zitten liever rustig op de bank met hun vrienden en vriendinnen te kletsen. In jeugdhonk 3:16 kan het allemaal. Een leuke en gezellige avond gegarandeerd. En dat alles in een prettige, verantwoorde sfeer. Precies zoals je van de naam 3:16 mag verwachten

.