Wij gaan weer open

Het jeugdhonk 3:16 gaat weer open! Ben jij 12 jaar of ouder? Vanaf 4 september is het jeugdhonk  (de kelder van ’t Olde Stadhuis) elke vrijdagavond vanaf 20.00 uur geopend. Neem je vrienden of (oud)klasgenoten maar mee!

Als bestuur komen we graag in contact met nieuwe jongeren. Het is onze bedoeling dat het jeugdhonk voor jongeren door jongeren wordt georganiseerd. Kom daarom langs en deel je ideeën met een van de bestuursleden.

3:16 is een gezellig ingericht honk, met een mooie bar, ruime zithoek en leuke games waar iedereen welkom is. Dé perfecte plek om nieuwe contacten te leggen. Maar ook om met je eigen vrienden af te spreken

Het jeugdhonk draait op vrijwilligers. Voor de planning zijn we nog op zoek naar nieuwe, enthousiaste vrijwilligers. Vrijwilligers ‘draaien’ ongeveer zes keer per jaar een dienst in het honk. Daarbij zijn er verschillende taken: contact met jongeren, achter de bar staan, snacks bakken en af en toe een buitenronde maken. Ook wordt er een aantal keren per jaar een grotere activiteit georganiseerd. Minimumleeftijd is 23 jaar, een bovengrens is er daarbij zeker niet. Wie vrijwilliger wil worden, kan mailen naar erna_kidv@hotmail.com of bellen met 06-13378966.

Welkom!

Plaats een reactie

Want zo lief heeft God de wereld gehad, dat Hij Zijn eniggeboren Zoon gegeven heeft, opdat ieder die in Hem gelooft, niet verloren gaat, maar eeuwig leven heeft.

Johannes 3:16